Tinus Boes
Tinus Boes
Man
Worden wat je eigenlijk al bent
Tinus Boes

Contact info

D H van der Scheerstraat 48
7741BN
Coevorden
Coevorden
Drenthe
0634787915
...
www.being-authentic.nl

Kaart

Locatie Praktijkadres:Organisatie
Being Authentic
Eenmanszaak
04084789
18-01-2007
NL113336494B01
1
0
Professie
Adviseur, Coach, Intervisor, Spreker, Trainer
360º Feedback, Cliëntgericht, Empowerment, Functioneringsgericht, Gedrag, Humor, Jung, Kernkwaliteiten, Kernovertuigingen, Mindmappen, Oplossingsgericht, Socratisch gesprek, Training, Zelfreflectie
Acceptatie, Bewustwording, Bezieling, Burnout, Carriere, Communicatie, Contact, Employability, Geluk, Innerlijke groei, Integriteit, Leidinggeven, Levensvragen, Loopbaan, Management, Outplacement, Reïntegratie, Teambuilding, Veranderingen
Bedrijfsleven, HRM, ICT-sector, Management, MKB, Non profit sector, Particulier, Zakelijke Dienstverlening
Groep, Individu, Team
Tiener, Volwassene, Oudere
Gesprek, E-mail, Webcam
Professionaliteit
ABvC
Ja
2008
3
10
30
60
Actueel en specifiek probleem
Nederlands, Engels, Duits
Ja
2
Altijd, tenzij de wet anders voorschrijft
Ja
Goed
Nee
Goed
Academie Counseling en Coaching
Personal Branding
DISC Consultant
Bereikbaarheid
0 - 1 week
Werkdagen - Overdag, Werkdagen - Avond
Met Hulp
meer dan 15 min. lopen
Soms
0
Ja
19
Bellen [Tijdstip], Mail
kantoortijden
Prijs
[2] 50 - 75
gratis
125
75
Nee
Persoonlijk
Wat beweegt mij?
Intermenselijke relaties en groepsdynamiek! Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in het doen en laten van anderen en de groepsdynamiek van teams. Jaren geleden heb ik in het vak coachen en groepstrainingen (o.a. intervisie) mijn echte passie geworden. Verder ben ik een beetje verslaafd geraakt aan het maken van nieuwe contacten met mensen en het mij verbinden met andere persoonlijkheden. Omdat het verbinden met mensen mij ontzettend gemakkelijk afgaat en mij energie geeft, is dat voor mij een belangrijke drijfveer in mijn dagelijkse werkzaamheden en maakt het ook zo fijn om te doen. Ik krijg dan ook erg veel energie van de werkzaamheden die ik momenteel doe. O.a. een team van 7 coaches faciliteren door voor hun een werkomgeving te creëren waarin zijn passie kunnen uitoefen en kunnen excelleren in hun vak. Daarnaast verzorg ik ook nog softskills trainingen en fungeer ik voor diverse groepen als intervisor. Voor Teamcoaching, intervisie en de softskills trainingen, gebruik ik de Persoonlijke Stijl (DISC) Analyse om inzicht te geven in elkaars persoonlijke stijl waarmee ik de deelnemers ondersteun om de juiste verbinding met anderen te maken.

Als rode draad in mijn werkzaamheden inspireer ik mensen over zichzelf na te denken, help ik ze te ontdekken waar ze goed in zijn, dit toe te passen in hun dagelijkse activiteiten en te zorgen dat ze dit ook blijven doen (beklijven van de verandering).

AUTHENTIEK zijn, ofwel:
“Worden wat je eigenlijk al bent”
Door te acteren vanuit mijn eigen authenticiteit inspireert ik anderen op zoek te gaan naar hun eigen identiteit en ondersteund ik daarin met mijn eigen levenservaring. Vaak gebruik ik de DISC methode als ondersteunend middel om de persoonlijke stijl en interesses van de mensen in beeld te brengen. Dit gebruik ik voor zowel het 1-op-1 coaching alsmede bij teamcoaching.
Marcus Buckingham (Ontdek je sterke punten)
Gladiator.
Stephen R. Covey.
Fietsen.
Worden wat je eigenlijk al bent.
Coach A Kid
Ja, 1 Kid
Nee
Relatie(s)
Deze Professional heeft momenteel geen relaties.