Defqon.1 het grootste hardstyle festival van NL

Defqon

Defqon is zonder twijfel een van de grootste festivals van Nederland, al dan niet ter wereld. Het festival wordt georganiseerd door de Nederlandse organisatie Q-dance en vond haar oorsprong in het jaar 2003. Vandaag de dag is het feest wereldwijd bekend en treden de meeste hardstyle DJ’s ter wereld op. Ben je een groot fan van dit genre, dan is de kans groot dat dit feest op je bucketlist staat of dat je er al een paar keer kaartjes voor hebt weten te bemachtigen. Je wordt de hele dag door getriggerd door grote stages, lasers, lichten en gave nummers waar je gegarandeerd kippenvel van krijgt.


Ontdek de vele fantastische stages in een specifiek thema

Het festival wordt ieder jaar in Biddinghuizen georganiseerd. De vele fantastische stages sluiten perfect aan op het thema van het desbetreffende jaar. Ieder jaar kent het festival een bezoekersaantal van meer dan 700.000 feestgangers. Dit maakt Defqon het grootste hardstyle festival ter wereld. Op de meeste stages hoor je de beste hardstyle nummers van de beste artiesten ter wereld. Later op de avond wordt er voornamelijk hardcore gedraaid. Daarnaast kom je ook verschillende stages tegen waar freestyle, raw harstyle, uptempo, frenchcore, terror en industrial hardcore centraal staan.


Zorg er altijd voor dat je je tickets op tijd koopt voor het festival

Omdat het festival onwijs geliefd is, is het verstandig om je kaarten op tijd te kopen. Bij GoTicketShop zijn nog tickets beschikbaar. Zo voorkom jij of je vrienden geen kaartje weten te bemachtigen.