Geef een sporttas en maak bewegen leuk

Werken is belangrijk, maar je gezondheid is dat natuurlijk ook. Een potje pingpong tijdens de lunchpauze of een wandelingetje rond het gebouw doet wonderen. Maar wil je het echt goed aanpakken? Dan is sporten op de werkvloer een topidee. En wat is er nou beter om dit te stimuleren dan een sporttas als relatiegeschenk?


Waarom sporten op het werk?

Een beetje beweging tussendoor helpt je fris en gefocust te blijven. Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten je productiviteit en creativiteit verhoogt.


Een sporttas als motivator

Een lege sporttas schreeuwt om gevuld te worden met sportkleding, schoenen en misschien een gezonde snack. Door een sporttas te geven als relatiegeschenk, geef je eigenlijk een klein duwtje in de rug om in beweging te komen. Een sporttas bedrukken met logo ziet er ook nog eens cool uit in de sportschool!


Personaliseer het

Je kan de sporttas ook vullen met wat handige spulletjes zoals een waterfles, een springtouw of zelfs een kortingskaart voor een lokale sportschool. Zo wordt je relatiegeschenk niet alleen een leuke gift, maar ook een functionele set die mensen aanspoort om actief te zijn.


Win-win situatie

Je stimuleert niet alleen beweging, maar je maakt ook reclame voor je eigen merk. Elke keer als iemand die sporttas meeneemt naar de sportschool of het voetbalveld, wordt jouw logo gezien. Dat is dus een win-win situatie!