Snel geld lenen binnen 10 minuten

Wie wil er niet snel geld lenen binnen 10 minuten en zo goedkoop mogelijk geld lenen? De bekende grote banken zoals de ING, de Rabobank, en ABN Amro zijn al enige jaren in een hevige strijd verwikkeld met buitenlandse banken. De huidige kredietcrisis is hier een mooi voorbeeld van. Op het moment van de eeuwwisseling was de Nederlandse krediet markt nog een oase van rust.


De belangrijkste Nederlandse banken waren de grote spelers op de markt en hadden het voor het zeggen. Dit is definitief voorbij. Bijna één op de tien hypotheken in Nederland wordt inmiddels afgesloten bij een bank van buitenlandse afkomst. Deze concurrentiestrijd hebben de Nederlandse banken over zichzelf afgeroepen. Producten zijn te duur geworden en de banken zijn het contact met de klanten verloren door de sluiting van veel regionale kantoren.


Inmiddels is er een behoorlijk gevoel van ontevredenheid ontstaan tussen de banken en de consument. Concurrerende banken dwingen de gevestigde namen om de rente tarieven laag te houden. Met als gevolg dat in slechts een paar jaar de gemiddelde winstmarge op hypotheken in helft is afgenomen. De daling in de hypotheekrente en het rentevoordeel staan los van elkaar in van de laatste jaren.


Nederlandse banken hebben nog maar weinig andere mogelijkheden. Het verhandelen van kredieten aan consumenten biedt de bank ook direct de mogelijkheid tot het verkopen van nevenproducten zoals bijvoorbeeld levensverzekeringen.


Goedkoper Kredieten vinden online.


Door de unieke positie die zij innemen tussen de klant en de bank, kunnen zij vaak een veel goedkoper kredieten aanbieden. Voordat u een aanvraag doet voor een krediet is het belangrijk uit te zoeken wat u allemaal wilt weten en wat u van een krediet verwacht. U moet voor uzelf nagaan wat u belangrijk vindt aan een lening.


Wilt u een lange looptijd? Of juist een hele korte? Wilt u extra kunnen opnemen en aflossen? Of wilt u stabiliteit en altijd weten waar u aan toe bent? Al deze vragen kunt u stellen aan de kredietverstrekker. Ook kunt u vrijblijvend nagaan wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Als u specifieke interesse heeft in één van de vele vormen, kunt u een vrijblijvende aanvraag doen.


De kredietverstrekker zal dan een aantal gegevens met u doornemen en op basis hiervan u een voorstel doen voor een krediet. Als u geïnteresseerd bent in dit voorstel kunt u een persoonlijke afspraak maken om alle details en voorwaarden te bespreken. Zodra u beslist om verder te gaan met het voorstel, tekent u het contract en wordt het geld naar uw rekening overgemaakt. Ook worden eventuele lopende leningen door de kredietverstrekker voor u afgelost.


Het kwijtraken van klanten binnen de nationale markt heeft dus meerdere consequenties. Gebruik de links om meer te lezen over geld lenen binnen 1 uur op je rekening.